Få råd til en ny taske ved at sælge den gamle

Indholdsfortegnelse

Det er oppe i tiden som aldrig før. At vi skal passe bedre på vores ting, at vi skal købe mindre, at vi skal forbruge mindre for at vi på den måde, kan passe bedre på miljøet. Passe på vores samfund ved ikke at overforbruge, ved at shoppe mindre og være mere opmærksomme på, hvad vi bruger vores penge på og hvad det koster naturen og miljøet når vi overforbruger. 

Når vi konstant køber nyt er der konstant nogen, der skal producere det, vi køber. Og det koster på CO2 kontoen, fordi produktionen af tasker, sko, tøj og alt muligt andet forurener miljøet. Derfor skal vi alle holde igen og tænke os om. Kan den gamle kjole virkelig ikke bruges lidt mere? Kan skoene ikke bare få en ny hæl og en omgang rens? Kan sofaen piftes op med en plaid og et par puder? Svaret er ofte ja. Det kan det godt. Og hvis du står i en situation, hvor du gerne vil af med dine ting, så sælg det i stedet for og tjen lidt penge på det, der er ingen grund til at smide det ud, når du kan finde et sted hvor du kan sælg din luksus taske.

Pris og produkt

Prisen og produktet skal passe sammen, så undersøg hvad andre tager for et lignende produkt – ud fra brandet, hvor mange år du har haft produktet og hvor slidt det er. Er det for eksempel en taske, der er svær at få fat i? Eller er det en mainstream taske? Hvis det er en luksustaske, så vil prisen helt naturligt blive sat højere, fordi der findes ikke så mange på markedet og de er svære at få fat i. Udbud og efterspørgsel hænger sammen, og har du et produkt, der er efterspurgt på markedet, kan du lave en god handel, også selvom det er et brugt produkt.

Når du sælger dine gamle ting er der et andet menneske, der kan få gavn af det og det er en fantastisk ting. Samtidig gør du også noget godt for miljøet idet din genstand bliver genbrugt og sparer lidt på CO2 kontoen. Så du gør en god gerning på flere måder ved at sælge din luksustaske. Du tjener lidt penge og kan spare sammen (eller købe nyt), du giver et andet menneske mulighed for at købe et produkt, de måske har været på udkig på i lang tid, som de bliver glade for at købe billigere og du gør noget godt for miljøet.

 

Læs også Historien bag mulberry tasker hos danskportvinimport.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *