Rens din madras og få en bedre søvn

Din seng er dit absolutte frirum, hvor du skal kunne slappe af og føle dig tilpas på alle tidspunkter. Du bruger omkring 8 timer om dagen i dette møbel, og det er derfor vigtigt at pleje det og tage sig af din seng så godt som muligt. 

Hertil hører at få renset din madras og dyner/puder i sengen. Vidste du at det faktisk anbefales at få dem renset professionelt mindst én gang om året? Dette er nemlig sundere for dig – og din seng. Din madras vil føles som da den var helt ny og være ren og 100 procent bakteriefri. 

Hos Sultan Tæpperens kan dette scenarie blive en realitet. Her får du madras-, dyne- og pude rens i topklasse til den bedste danske pris. 

Gå ind på hjemmesiden rensning af madras og se mere, eller læs med her og bliv inspireret. 

Forlæng din madras’ levetid og forbedre din søvn

Det er essentielt at give din madras, dyner og puder en grundig rensning regelmæssigt, for at sikre dine møblers levetid. De vil nemlig føles helt som nye igen, når de først er blevet gennem renset med professionel møbelrens fra Sultan Tæpperens. 

Efter rensning af din madras, dyner og puder vil du se at pletter og snavs forsvinder, og farven og dybden vender tilbage. Derudover vil ubehagelig lugte forsvinde, sved, bakterier, støvmider og hudceller vil blive renset væk og du vil forebygge dannelsen af skadelige bakterier. Din madras vil føles som ny og være 100 procent bakteriefri.  

God service og super kvalitet

Sultan Tæpperens er specialister i at rense madrasser, dyner og puder, og med mange års erfaring kan de byde på kvalitet i topklasse. Derudover tilbyder de Danmarks billigste priser på madras-, dyne-, og pude rens, og de laver gerne prismatch hvis du rent faktisk kan finde et bedre tilbud. 

Når du skal have renset madras, dyner og puder så kommer Sultan Tæpperens både og afhenter din madras, og de bringer den også tilbage efter rensning, forsvarligt og som en del af prisen. Det tager ikke lang tid at rense madrassen og dyner/puder, så du får hurtigt får din madras retur igen. 

Gør-det-selv noget af vejen, men få professionel hjælp til resten

Det anbefales at du vasker dine dyner og puder en gang om måneden, samt sover i rent linned og sengetøj. Grunden til dette er for at forebygge risikoen for husstøvmideallergi, for nå først du får allergi, så lever du med den resten af livet.

Dette er alt sammen noget som du selv kan gøre, ved at give det en vask og tørretumbling. Husk blot at brug parfumefri og allergivenlig vaskemiddel, for din og din families sundhed. 

Men rensning af din madras kræver professionel håndtering. Derfor tilbyder Sultan Tæpperens at gøre dette for dig, og garanterer, at din madras kun vil blive vasket med parfumefri og allergivenlige midler, så du får det sundeste og reneste indeklima. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *