Få hjælp til dine sportsskader med massage

Sportsskader rammer de fleste, og det sker inden for alle typer af sportsgrene, og ved alle former for motion. Sportsskader kan være særligt generende, da de kan få en ud af rytme, da de forhindrer en i at træne yderligere. Mange må derfor stoppe deres træning, indtil skaderne er udbedret eller er gået i sig selv.

Når en skade skal gå i sig selv igen, kan det tage meget lang tid. Denne tid kan forværres yderligere, hvis du har fortsat med at træne med en skade. En skade kan blive så forværret, at det kan tage flere år for den at blive normal igen.

Få hjælp til dine sportsskader

Hos Zency kan du få hjælp til dine sportsskader via massage. Massage er et effektivt redskab, der kan gå ind og arbejde grundigt på de ramte områder. En skade har godt af øget blodcirkulation og opvarmning, er her kan professionel massage hjælpe dig meget.

Det kan være, at det kræver flere gange massage, hvor der for hver gang bliver arbejdet på de områder, hvor du er skadet. De uddannede massører ved præcist, hvordan de kan gå ind og arbejde og forbedre dine skader. Massage kan endda være med til at virke forebyggende.

Sportsmassage henvender sig til sportsudøveren

Sportsmassage har netop betegnelsen, fordi den henvender sig direkte til sportsudøveren. Denne kategori findes, da man ser en sammentræf af ømme led, muskler og skader hos sportsudøvere, da mange af de samme kropsdele anvendes og overbelastes.

Det er derfor en betegnelse for forskellige massageteknikker, der har en særlig god effekt hos sportsudøvere. Du behøver ikke at dyrke sport på højt niveau, for at blive ramt af skader og have behov for massage. Det sker for alle, der træner eller dyrker sport – på alle niveauer.

Massage kan også være gavnligt op til en kommende sportspræstation, hvor du ved, at du skal kunne præstere. På denne måde kan massage hjælpe dig med at blive forberedt, så du kan præstere bedre. Her kan din restitution fx forbedres, og du kan få effektiv hjælp til at overkomme akutte skader.

Du får yderligere hjælp til at udbedre din situation

Hos Zency får du ikke blot massage for derefter at gå igen. Det uddannede personale har en faglig viden at dele ud af. Derfor kan du også få gode råd til, hvad du bør spise, hvordan du bør træne i forhold til dine muskler, hvor meget søvn du bør få, samt hvordan stress kan forværre din situation. Det hele med fokus på, hvad det kan gøre ved din præstationsevne – og mest af alt hvordan du kan komme til at præstere bedst.

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *