Få svar på dine spørgsmål om ECIT som IT-hoster

ECIT er løsningen hvis du står og skal finde et kompetent IT-hosting firma, da du får høj stabilitet og sikkerhed, som bliver matchet til dine specifikke behov. Du undgår på noget tidspunkt at føle at dit IT-setup ikke understøtter dine forretnings ambitioner, når du vælger ECIT. 

Inde på Server hosting kan du læse mere om ECIT, deres service og hvad de kan tilbyde dig. Herunder finder du en FAQ om ECIT som IT-hoster:

Hvilke løsninger tilbyder ECIT?

ECIT tilbyder forskellige pakketilbud til din virksomhed:

  1. Basic pakken giver dig en dedikeret server, med netværk, storage og servere hardware, som holdes kørende 24/7.
  2. Operations pakken giver dig en dedikeret server og driftsservice, så overvågning og vedligeholdelse er med i pakken, oven i en backup service.
  3. Complete pakken giver dig en dedikeret server, driftsservice og backup, samt fri support og rådgivning fra konsulenter, som kan hjælpe med at svare på spørgsmål om vedligeholdelse og tilføjelser til serveren.

ECIT tilbyder løsninger af IT-hosting, som skræddersys efter din forretnings behov. Det vil sige at selve flytningen af din data op til skyen vil ske i dit tempo, så dit firmas data kan følge med. Du kan også vælge at beholde dine data fysisk hos ECIT. 

Hvordan prissættes mit forbrug?

Ved at bruge ECIT som IT-host bliver driftsudgifterne delt op i overskuelige månedlige betalinger, som er nemme at budgettere. Derudover baseres alle udgifter på driften, hvilket vil sige du kun betaler for det, som du bruger. 

Er min datas sikkerhed garanteret?

Ja, det er den! Sikkerheden er i top hos ECIT, som anvender syv sikkerheds lag, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed. Derudover bliver data altid sikkerhedskopieret hos ECIT. Du kan derfor trygt anvende ECIT som IT-server, så du ikke skal bekymre dig om hacking og at miste data. 

Hvad gør ECIT unik som IT-hoster?

ECIT arbejder hele tiden på at forbedre sine servicer og sine systemer, så serverløsninger bliver så bæredygtige som mulige. Derfor tilbyder ECIT de mest bæredygtige løsninger, der er at finde på markedet. 

Derudover har ECIT eget datacenter, hvilket betyder at ECIT kan arbejde uden et mellemled, hvilket både gør server arbejdet hurtigere, men også mere sikkert. 

Hvad så nu?

Gå ind på Server hosting og læs mere om de muligheder, som ECIT tilbyder, og hvad kunder har at sige om ECIT. Her kan du også kontakte ECIT til en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder, så du ved hvad du kan forvente af ECIT.

Læs også Dette skal du være opmærksom på ved server hosting hos struergaarlive.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *