Dygtig psykolog i København – læs mere her!

Tag dit mentale helbred alvorligt 

Det handler om at tage sit mentale helbred alvorligt. Ligesom det fysiske. Mange opsøger læger og andre fagfolk, hvis der opstår fysiske helbredsproblemer i livet. Det er ganske godt – og afgjort det rigtige at gøre. Naturligvis! Dog må vi hverken glemme eller nedprioritere vores mentale helbred og overskud. Har vi ikke et godt og solid mentalt helbred, kan der også vise sig flere fysiske tegn på mistrivsel, som vi helst skal undgå. Derfor kan jeg ikke understrege nok, hvor vigtigt vores mentale sundhed er – og hvorfor du også bør tage den del af dig selv lige så alvorligt og seriøst som det fysiske aspekt. 

For kroppen er én samlet helhed – og ligesom at en fabrik ikke fungerer optimalt, hvis en del af fabrikken er under massivt pres eller ikke funktionsdygtig, gør kroppen det samme. Kroppen og sindet skal gerne begge være i balance, for at vi fungerer optimalt. 
Vigtigst af alt at vi forsat har det godt, er glade, har overskud og føler livsglæde- samt kvalitet.

Hvorfor gå til psykolog?

Det kan der være mange årsager til. Psykologer er ikke kun for dem, der befinder sig midt i en livsændrende krise. Overhovedet ikke! Psykologer er for alle – og det kan altså være ganske givende at få vendt livet og dagligdagen med én, der står helt udenfor, men som til gengæld har stor viden og erfaring på netop det område. 

Det handler om at passe godt på sig selv og mit helbred – om end det er det fysiske eller mentale. Begge dele bør prioriteres lige højt. 

Bor du i – eller omkring – København?
Har du bopæl i det Københavnske område, vil jeg anbefale dig at besøge korsaa.dk – her finder du psykologhjælp, der rummer stor faglighed, ekspertise, erfaring og med et bredt og godt CV. 

Dette skal ses og forstås som en investering i dig selv og dit liv – og med fokus på at opretholde den gode trivsel og den mentale sundhed i balance. 

Lige så vel som du booker wellness ophold og køber lækkert tøj – alt sammen er selvforkælelse. Sådan skal en investering i timer hos en psykolog også ses som. Det handler om at give sig selv de bedste forudsætninger i livet – og gøre hvad man kan for at opretholde eller genvinde livsglæden og kvaliteten i dagligdagen. 

Det kan sommetider være en øjenåbner for hvilke ting, man bør ændre på samt hvilke facetter, der fungerer helt optimalt. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *