5 sjove terningespil for hele familien

Det er altid skønt med en god undskyldning for at samle familien over en herlig aktivitet. En sådan aktivitet kan være mange ting, men særligt spil er altid en god klassiker at samle familien omkring. Og heldigvis behøver du ikke have et kæmpe arsenal af spil liggende derhjemme for at dette kan lade sig gøre. Med noget så simpelt som terninger er du garanteret mange timers underholdning med spil for hele familien i alle aldre. Hos SpilleXperten er vi kæmpe fan af det simple ved terningespil, og derfor har vi dedikeret en hel side til terningespil, hvor du kan finde inspiration og regler til diverse terningespil, hvilket gør det nemt for dig og familien til hurtigt at finde et spil og komme igang med at have det sjovt! Så klik dig direkte ind på vores hjemmeside på Terningespil og kom igang allerede nu, eller læs med her hvor vi giver en lille introduktion til 5 sjove terningespil for hele familien. 

1. 10.000

I 10.000 gælder det kort sagt om at være den første heldige psiller, som når 10.000 point. Du slår slag, og disse skal være perfekte i første forsøg, ellers går din tur videre. Det handler om at turde lade sin pulje stige, men også velvidende, at du kan slå et slag uden point, og så starter du forfra. Det er derfor om at finde en god balance mellem satsning og indkassering – og så lidt held oveni også. 

2. 30

I spillet 30 starter alle spillere med 30 point – og så handler det om at være den der beholder sine 30 point længst muligt, eller være den spiller der sidder tilbage med point. Når du slår med terningerne ligger du din sum sammen, og kan dermed enten miste eller få point, som du kan tilføje til dine samlede 30 point. 

3. Meyer

I Meyer handler det om heldige terningekast og at være god til at bluffe. Alle spillere har et antal liv, og når raflebægeret går rundt handler det om at slå nogle gode og høje kombinationer, som sikrer at du overgår spilleren før dig. Kan du ikke slå deres slag, så må du prøve at bluffe dig igennem det, men bliver du taget i et bluff, så mister du liv. 

4. Snyd

I snyd handler det rent ud sagt om at snyde alle dine medspillere. Man slår med hvert sit raflebæger og herefter siges et tal højt, som går bordet rundt. Alle skal sige hvor mange de har af dette tal – og dermed fortsætter runden til der en persons snyd bliver kaldt. 

5. Yatzy

Yatsy er præcis som du husker det – med de mange terningekombinationer samler alle point sammen, og den der når det højeste point tal vinder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *