Vil du have smukke og ensartede ben?

Døjer du med karsprængninger? 

Karsprængninger kan dukke op hos de fleste. De opstår når blodkarene kommer op i det øverste lag af huden og derfor bliver synlige. Det er ikke farligt, men kan være til stor kosmetisk, og nogle gange fysisk gene for dem der har det. De kan dukke op af mange forskellige grunde. Især spiller genetik en stor rolle, og din miljø, måde at arbejde på, og hvor meget sol du får kan alt sammen påvirke det også. Det er derfor ikke nødvendigvis din skyld hvis du får dem, og det er ikke noget du behøver føle skam over. Men det kan stadig være frustrerende ikke at have det look som man ønsker. Når det begynder at blive varmt udenfor er det rart at kunne gå rundt i shorts og korte skørter, for at slippe lidt af med varmen og kunne få solbrune ben. Men det kan godt skabe usikkerhed, hvis man har karsprængnigner på benene. Det er en skam, fordi alle burde have lov til at gå rundt i det tøj de har lyst i, uden de skal føle nogle problemer med det.

Vil du gerne slippe af med karsprængninger? 

Hvis du har nogle bekymringer omkring dine karsprængninger på benene, er der heldigvis en løsning til at slippe af med dem. Hvis du ønsker at få dem fjernet, eller måske bare mindsket, kan du gennem sklerosingsbehandling få smukke og ensartede ben. Det er en behandling som har været brugt siden 30\’erne og har gjort mange tusinde kvinder gladere for deres ben ved at fjerne tydelige karsprængninger. Det er en mild og sikker behandling som ikke har bieffekter, og som kan bruges selv på meget sensitiv hud. 

Hvis du ønsker at få denne behandling og også få smukke og ensartede ben uden karsprængninger, kan du finde behandlingen på Karsprængninger og fremtrædende blodkar og få booket en tid, så du også kan få den lavet. Du kan få en samtaletid med lægen eller sygeplejersken først, så I kan gennemgå proceduren sammen og du ka nfå svar på alle dine spørgsmål. Så behøver du ikke være i tvivl om noget, og kan være sikker på, at behandlingen også vil virke for dig. Bagefter kan du få lavet den reelle tid og derved få fjernet dine karsprængninger hurtigt og effektivt. Så kan du gå i hvad end du har lyst til her til sommer uden at skulle tænke på de er til gene.