Tag på krydstogt og få en ferieoplevelse du aldrig glemmer

Drømmer du om at den næste ferie finder sted på det smukke azurblå hav i Middelhavet? Et krydstogt til Middelhavet byder på unikke oplevelser, som du med garanti vil huske. Se mere her: krydstogt middelhavet

Er du i tvivl om krydstogtferie er noget for dig, så kan du læse videre og få inspiration til at tage på krydstogt.

Du oplever meget mere på et krydstogt

Hvis man sammenligner med charterferie, er en krydstogtferie pakket med oplevelser. Hvis turen f.eks. går til Middelhavsområdet, vil du kunne besøge spændende byer med interessante historiske attraktioner og kvalitetsbutikker med lækker shopping. Du får på den måde mulighed for at opleve flere forskellige europæiske byer på den samme rejse. Hvis du bestiller en pakkerejse, er flyrejsen til og fra krydstogtskibet og hotelovernatning med i arrangementet.

Besøg f.eks. den pulserende by Barcelona, for dernæst at sejle til byen Palma på Mallorca, der byder på smukke strandpromenader og middelalderseværdigheder, alt inden for overskuelig gåafstand. Dernæst kunne turen gå til Maltas smukke hovedstad, Valetta, og videre til den spændende ø Sicilien i Italien. 

Krydstogtferie er 100% luksus

Imellem spændende besøg og oplevelser i middelhavsbyerne, kan du læne dig tilbage og nyde faciliteterne på krydstogtskibet, som byder på alt hvad hjertet begærer: En dejlig, sval dukkert i poolen, meds børnene morer sig på vandrutsjebanerne. Eller måske vil du gerne forkæle dig selv og din partner med en spabehandling og massage. Et krydstogtskib har flere forskellige restauranter at vælge imellem, og byder også på topunderholdning og fine musikoplevelser. Oftest er pakkerejser All Inclusive, så mad og anden forplejning er betalt. Ved at tilkøbe en drikkevarepakke, kan du nyde lækre drinks uden at bekymre dig, om du har nok penge på kortet – alt er betalt. Mulighederne er uanede på et krydstogskib.

Hvilket rederi og skib skal jeg vælge? 

Det er en rigtig god ide at kontakte forskellige rejsebureauer og spørge ind til hvilke målgrupper de forskellige krydstogtrejser matcher. Hvad enten du skal på partycruise, kærestecruise eller på cruise med familien, så er det en god ide at du finder ud af hvilken pakke der passer til dig.

En dagspris på ca. 1000 kr. er en rimelig pris pr. person for et krydstogt. Rigtigt mange ting er inkluderet i prisen, såsom helpension i buffeter og restauranter, vand, kaffe, the og juice til måltiderne, og underholdning ombord på skibet. Der er også fri adgang til fitnesscenter og øvrige aktiviteter, såsom swimmingpools, jacuzzis og børneklubber.