Træn golfsvinget hjemme i haven

Elsker du golf? Elsker du at gå 18 huller, både i din egen klub men også andre klubber? Elsker du at spille turneringer? Og elsker du at træne dit golfslag, men måske har lidt svært ved at nå i golfklubben og på driving range, så tit som du gerne ville? Så læs med her, det her kunne måske være løsningen for dig, givet at du selvfølgelig har en have. For hvis du gerne vil træne lidt mere, og gerne der hjemme, så skal du have fingre i denne Golf træningsmåtte

Hvorfor? Det er jo ikke driving range

Nu tænker du sikkert, at du da absolut ikke kan træne dit golfsving hjemme i haven, men der tager du fejl. Nej, selvfølgelig kan du ikke slå 200 meter ud med din driver, med mindre du bor ud til en tom mark. Men med både en golf træningsmåtte og nogle træningsbolde, som er lavet til ikke at flyve særlig langt, men alligevel kræver et korrekt slag, så kan du sagtens træne dit golfslag der hjemme. Du kan også købe nogle alignment sticks, som du netop kan bruge til at sikre du står rigtigt, du kan for eksempel få din protræner til at vise dig, hvordan de skal ligge ved de forskellige stance du skal kunne. På den måde føler du dig måske også lidt mere sikker på du ikke tilegner dig nogle unoder i dit sving. 

Hvad kan måtten?

Med en golf træningsmåtte kan du træne næsten alle golfslag, lige bortset fra putning, men det findes der også råd mod. Træningsmåtten kommer med 3 forskellige slags græs. Den helt almindelige type du kender fra måtterne på driving range som er kortklippet, en der er lidt længere og mest af alt minder om semirougen på banen og sidst men ikke mindst et område som minder om selve roughen. Det giver dig rigtig gode muligheder for både at træne det almindelige lange slag, det korte spil, chip-slaget og ikke mindst, de irriterende slag ude i roughen, som stort set alle golfspillere er trætte af. 

Med træningsmåtten får du en rigtig god måde at kunne træne noget mere på og du er ikke afhængig af at skulle køre ud i golfklubben. Så måske du kommer hurtigere ud af roughen næste gang du er ude og spille med din spillemakker, eller du har fået styr på den der lille unode du har haft længe. Uanset hvad du måtte kæmpe med, så er trænignsmåtten en god investering, hvis du gerne vil træne dit golfsving.