Sikret underholdning med gratis 7 kable

7 kabale sikre nem, hurtig og gratis underholding

7 kabale er og bliver det absolut mest populære kortspil i Danmark. For at gøre det nemmere for alle at kaste sig ud i en omgang kabale – også for de, der ikke besidder et fysisk dæk kort – så har vi samlet de bedste kabale spil og gjort dem tilgængelige online for alle på både mobil, tablet og computer. Du kan derfor spille 7 kabale her på siden, når du har tid og lyst, uanset hvem du er og hvor du befinder dig. 

Kort overblik – 3 råd til at få kabalen til at gå op

Når man sidder og laver sin 7 kabale, er der mange forskellige fejl man kan begå. Men følger du disse råd, så kan du være sikker på at undgå fejl. 

  • Første råd – spil online: En fejl mange ofte begår, er at komme til at lægge kortene i den forkerte bunke, eller at komme til at fumle med kortene og evt. hive to kort frem i stedet for et kort. Hvis man vil undgå disse fejl, så er det oplagt, at man vælger at spille sin kabale online, enten på mobil, tablet eller computer.  
  • Andet råd – vælg tydelig tal/large index: Er det en mulighed at vælge kort, som har tydelige tal eller large index, som det hedder, så ville det være at foretrække. Det vil det være af den simple årsag, at jo nemmere det er at læse tallene, desto mindre er chancen for at læse forkert og dermed begå fejl. Et åbenlyst, men ikke mindst effektivt råd. 
  • Tredje råd – tag dig god tid: At lægge en kabale kræver, at man har et vist overblik. Hvis ikke, så er det svært at finde ud af hvad ens næste træk skal være. Læg derfor kabalen i et rolig og afslappet tempo – dan dig et overblik – og fokuser på din strategi. 

Simpelt og stressnedsættende

Det tredje og sidste råd er ikke mindst godt for dit spil, men også for dit sind. 7 kabale kan nemlig virke stressnedsættende, idet er et meget simpelt og repitativt spil, hvor du som spiller slipper for ikke at skulle forholde dig til en masse forskellige regler og dermed kun skal koncentrere dig omkring dig selv og dit spil. Får du tilmed kabalen til at gå op? Ja, så får du også en mindre, men vigtig succesoplevelse, der påvirker dit mentale belønningsystem. 

Mere information

Har du lyst til at høre mere om gratis underholdning og om spillets regler? Så besøg gratis 7 kabale for mere information.